iA


Dirigenten

Dirgent fanfareorkest
Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent voor ons fanfareorkest.
We zijn blij dat Henk-Jan Radstaak de taken als interim-dirigent waar wil nemen.

Klik hier voor de vacature dirigent fanfareorkest. 

 

colinDirigent slagwerkgroepen: Colin Janssen
Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Colin Janssen en sinds september 2015 ben ik werkzaam bij Advendo als leraar slagwerk en instructeur.
Hoe is het allemaal begonnen?
Ik ben begonnen op 5 jarige leeftijd bij schutterij St. Hubertus in Ulft met trommel lessen.

Op mijn 7e ben ik, op advies van de schutterij, naar Harmonie Ulft gegaan omdat je dan les kon volgen op de muziekschool in Doetinchem. Daar kreeg ik les van dhr. Jan Wissink, die ook werkzaam was op het conservatorium. Bij hem heb ik mijn muziek diploma’s A tot en met D gehaald en kreeg ik steeds vaker te horen dat ik erg talentvol was (ben…). Hij adviseerde mij naar het conservatorium te gaan. Dat heb ik gedaan en in 1993 ben ik afgestudeerd. De 5-jarige studie in Arnhem was een geweldige tijd en daarna ben ik gelijk gaan lesgeven. Eerst ben ik begonnen met mijn eigen school en daarna ook bij muziekverenigingen. Sinds 2000 ben ik bij de muziekschool Oost-Gelderland docent slagwerk/drums geworden. Ik heb dus van mijn hobby mijn beroep kunnen maken, wat erg plezierig is.
Op dit moment geef ik les aan de muziekschool, mijn eigen drumschool en 6 muziekverenigingen waaronder dus Advendo. Hier verzorg ik de opleidingen voor nieuwe tamboers. Tevens geef ik elke zaterdag de slagwerkgroepen les.