iA


Nieuws

Reünie / Feestavond
Alle oud-leden van onze vereniging kunnen zich (als ze dat nog niet gedaan hebben) aanmelden voor de feest/reünie-avond op vrijdag 19 juli a.s. Lees meer – ‘Reünie / Feestavond’.
Huldiging leden
Tijdens de ledenvergadering van dit jaar, die gehouden werd op 5 maart 2019, hebben we ook enkele leden gehuldigd. Lees meer – ‘Huldiging leden’.
Vacature dirigent fanfareorkest
Wij zijn per direct op zoek naar een dirigent voor ons fanfareorkest. Lees meer – ‘Vacature dirigent fanfareorkest’.
Nieuwjaarsconcert
Advendo Lintelo is het jaar van het 100-jarig bestaan begonnen met een fraai Nieuwjaarsconcert. Lees meer – ‘Nieuwjaarsconcert’.
Kinderdienst 2018
Op zondag 7 oktober mocht het fanfareorkest tijdens de Kinderdienst in het Kulturhus Lintelo de samenzang begeleiden. Lees meer – ‘Kinderdienst 2018’.
Verken je talent 2018
Muziek is voor iedereen – wie wil een gratis kennismakingsles volgen? Lees meer – ‘Verken je talent 2018’.
Diploma
Dit voorjaar heeft Veerle Klompenhouwer haar B-diploma gehaald op de bugel. Lees meer – ‘Diploma’.
Gezamenlijk slagwerkconcert
Op zaterdag 17 juni werd er door VMS Aalten een gezamenlijk slagwerkconcert georganiseerd. Lees meer – ‘Gezamenlijk slagwerkconcert’.
Serenade
Op dinsdag 13 juni waren Johan en Riek Somsen van de Schooldijk 50 jaar getrouwd. Lees meer – ‘Serenade’.
Rabobank
Alle leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek die hun stem aan Advendo Lintelo gegeven hebben: Hartelijk dank!! Lees meer – ‘Rabobank’.
Serenade
Afgelopen zaterdag mochten we een serenade brengen voor Jan en Leis Pennings. Lees meer – ‘Serenade’.
Koningsdag
Op donderdag 27 april speelde een kleine delegatie van onze fanfare het Wilhelmus tijdens de festiviteiten die in het Kulturhus gehouden werden ter ere van de 50ste verjaardag van onze Koning! Lees meer – ‘Koningsdag’.
Verken je talent 2017
Muziek is voor iedereen – wie wil een gratis kennismakingsles volgen? Wij bieden deze gratis les aan voor alle leeftijden. Lees meer – ‘Verken je talent 2017’.
Sponsors Play-In 2017
Lees meer – ‘Sponsors Play-In 2017’.
Huldiging leden
Tijdens de ledenvergadering van dit jaar, gehouden op dinsdag 28 februari 2017, mochten er weer twee leden gehuldigd worden. Lees meer – ‘Huldiging leden’.
Oliebollenactie
Voor het eerst in het Advendo bestaan is er door ons een oliebollenactie gehouden in Lintelo. Lees meer – ‘Oliebollenactie’.
Nog meer diploma’s
Twee heel erg blije geslaagde leerlingen van ons. Lees meer – ‘Nog meer diploma’s’.
Diploma-uitreiking 2016
Noor en Robbe; super goed gedaan! Lees meer – ‘Diploma-uitreiking 2016’.
Voorjaarsconcert 2016
Afgelopen zaterdag zat het Kulturhus helemaal vol met publiek en muzikanten voor een prachtig voorjaarsconcert. Lees meer – ‘Voorjaarsconcert 2016’.
Huldiging leden
Tijdens de ledenvergadering op dinsdag 9 februari 2016 werden twee leden gehuldigd. Lees meer – ‘Huldiging leden’.
Sine Wevers 1925-2016
Vorige week vrijdag 29 januari hebben we Sine begeleid naar haar laatste rustplaats. Lees meer – ‘Sine Wevers 1925-2016’.
Nog meer diploma’s
Aan het einde van het jaar worden er nog even 5 diploma's gescoord. Lees meer – ‘Nog meer diploma’s’.
Diploma-uitreiking 2015
We feliciteren Veerle Klompenhouwer met haar A-diploma. Lees meer – ‘Diploma-uitreiking 2015’.
Verken je talent
Muziek is voor iedereen – wie wil een gratis kennismakingsles volgen? Lees meer – ‘Verken je talent’.
En nog een diploma
Ja, op de valreep in 2014 nog een diploma erbij. Esther Klein Wolterink heeft haar A-examen praktijk gedaan op de bariton. Lees meer – ‘En nog een diploma’.
Kinderdienst / Dialectdienst
Afgelopen zondag 5 oktober mocht het jeugdorkest spelen tijdens de jaarlijkse Kinderdienst in het Kulturhus in Lintelo. Lees meer – ‘Kinderdienst / Dialectdienst’.
Nog een diploma
Er is weer een diploma gescoord. Dit keer door Susanne Bussink. Lees meer – ‘Nog een diploma’.
Diploma-uitreiking 2014
In april heeft Ilse Klein Wolterink haar C-diploma gehaald op de bugel. Lees meer – ‘Diploma-uitreiking 2014’.
Koningsdag 2014
Op de allereerste Koningsdag ooit mochten wij een aubade brengen op de Markt in Aalten. Lees meer – ‘Koningsdag 2014’.
Voorjaarsconcert 2014
Afgelopen zaterdag 12 april heeft Advendo zich weer van haar beste kant laten horen tijdens het voorjaarsconcert. Lees meer – ‘Voorjaarsconcert 2014’.
Oud IJzer 2014
Op de eerste zaterdag van april gingen alle leden weer op pad om al het oude ijzer uit Lintelo op te halen. Tjonge, jonge, dat was me wat. Lees meer – ‘Oud IJzer 2014’.
Blaasmuziek is cool 2014
Op dit moment worden er op basisschool De Klimop in Lintelo aan groep 3 t/m 6 weer muzieklessen gegeven die speciaal gericht zijn op blaasorkesten. Lees meer – ‘Blaasmuziek is cool 2014’.
Gezamenlijke jeugd play-in 2013
Op zaterdag 12 oktober werd er door de AOV Aalten een gezamenlijke jeugd play-in georganiseerd voor alle jeugd t/m 16 jaar van de Aaltense orkesten. Lees meer – ‘Gezamenlijke jeugd play-in 2013’.
Zomeravondconcert
Op dinsdag 9 juli hebben wij ons zomeravondconcert gegeven. Op het schoolplein van basisschool De Klimop in Lintelo hebben we, met prachtig weer, gespeeld. Lees meer – ‘Zomeravondconcert’.
Patatje-met
Op 28 juni hebben we met alle jeugd van Advendo een gezellig 'patatje-met' gegeten bij Freek in het Kulturhus in Lintelo. Lees meer – ‘Patatje-met’.
Examen 2013
Op 25 mei hebben Nathan Klein Wolterink en Emiel Klein Wolterink allebei hun A-diploma gehaald voor slagwerk-ongestemd. Lees meer – ‘Examen 2013’.
Voorjaarsconcert 2013
Het voorjaarsconcert was dit jaar m.m.v. blokfluiters, jeugdorkest, slagwerkgroep en het grote orkest. Lees meer – ‘Voorjaarsconcert 2013’.
Eindexamen Kevin Tolkamp
Afgelopen dinsdagavond 11 december om 19.00u deed onze slagwerkinstructeur Kevin Tolkamp zijn eindexamen Klassiek Slagwerk in Het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Lees meer – ‘Eindexamen Kevin Tolkamp’.
Decembermarkt Barlo
Tijdens de decembermarkt op 8 december 2012 in Barlo heeft ook het jeugdorkest vrolijke kerstliedjes laten klinken. Lees meer – ‘Decembermarkt Barlo’.
Kinderdienst Lintelo
Het jeugdorkest Barlo-Lintelo mocht afgelopen zondag 7 oktober de kinderdienst in het Kulturhus in Lintelo begeleiden. Lees meer – ‘Kinderdienst Lintelo’.
Buitenconcert
Op de laatste repetitieavond van een seizoen wordt door ons altijd een buitenconcert gegeven. Lees meer – ‘Buitenconcert’.
Gezellige avond 2012
Elk jaar hebben we als afsluiting een gezellige avond met een hapje/drankje en vaak een spel voor jong en oud. Dit jaar uiteraard ook. Lees meer – ‘Gezellige avond 2012’.
Openbaar D-examen Floris Nijland
Op dinsdag 12 juni deed Floris Nijland zijn openbaar D-examen op altsaxofoon. Tijdens deze avond speelden 7 leerlingen van muziekschool Boogie Woogie voor het openbare examen. Lees meer – ‘Openbaar D-examen Floris Nijland’.
Jeugdconcert Barlo-Lintelo
Dit jaar werd er weer een jeugdconcert georganiseerd door Excelsior Barlo en Advendo Lintelo. Van beide verenigingen speelde alle jeugd mee. Het thema dit jaar was 'Kom je op ons feestje?' Lees meer – ‘Jeugdconcert Barlo-Lintelo’.
Diploma-uitreiking 2012
Drie van onze jeugdleden hebben er een diploma bij. Lees meer – ‘Diploma-uitreiking 2012’.
Voorjaarsconcert
Op zaterdag 21 april gaven wij ons jaarlijkse voorjaarsconcert in de Wilhelminazaal van het Kulturhus. Onder leiding van Gerben van Lochem heeft het grote orkest diverse stukken ten gehore gebracht. Lees meer – ‘Voorjaarsconcert’.
Oud IJzeractie 2012
Ook dit jaar werd er weer oud ijzer opgehaald in Lintelo. Naar alle wijken reden tractoren met aanhangwagens om bij de huizen aan te gaan. Lees meer – ‘Oud IJzeractie 2012’.
Huldiging leden
Op 10 januari werd de ledenvergadering gehouden in de Wilhelminazaal van het Kulturhus te Lintelo. Lees meer – ‘Huldiging leden’.
Najaarsconcert
Op vrijdag 11 november gaf Advendo haar najaarsconcert in het Kulturhus in Lintelo. Na een gedegen voorbereiding o.l.v. dirigent Gerben van Lochem zat het grote orkest om 19.00 uur klaar op het podium om in te spelen. Lees meer – ‘Najaarsconcert’.
Openbaar D-examen Daan Winkelhorst
Dinsdagavond 14 juni 2011 heeft Daan Winkelhorst openbaar D-examen gedaan in Boogie Woogie. Onder begeleiding van het orkest speelde hij het solostuk ‘Concertino’ van André Waignein. Lees meer – ‘Openbaar D-examen Daan Winkelhorst’.
Diploma-uitreiking 2011
We hebben er weer een diploma bij. Linsey Selman heeft haar praktijkexamen A gedaan op de bugel. Daar is ze met prachtige cijfers voor geslaagd. Lees meer – ‘Diploma-uitreiking 2011’.
Oud IJzeractie 2011
Afgelopen zaterdag gingen alle leden van Advendo weer oud ijzer ophalen, tegelijkertijd kwamen ze ook langs met toiletpapierbalen. Lees meer – ‘Oud IJzeractie 2011’.
Diploma-uitreiking 2010
Van Advendo hebben 3 jeugdleden in april praktijk-examen gedaan. Yorick van Schijndel heeft zijn B-examen gehaald voor trompet. Jilly Klein Wolterink en Floris Nijland hebben beiden C-examen gedaan. Lees meer – ‘Diploma-uitreiking 2010’.
Windkracht 6 – Blaasmuziek is cool!
Advendo Lintelo is in maart gestart met het project Windkracht 6 – Blaasmuziek is cool. De groepen 3/4 en 5/6 van basisschool De Klimop in Lintelo krijgen een compleet lesprogramma aangeboden Lees meer – ‘Windkracht 6 – Blaasmuziek is cool!’.
Welkom
Welkom op de website van Christelijke Muziekvereniging Advendo uit Lintelo. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de inhoud van deze website. Lees meer – ‘Welkom’.